Over CCValue

CCValue ben ikzelf. Mijn naam is Jos de Bruin. Ik maak deel uit van een netwerk van organisaties, ondernemers en experts op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling.

Van huis uit ben ik een professionele programmamanager / procesbegeleider en al 15 jaar IPMA-B gecertificeerd. Ik heb me met veel enthousiasme bezig gehouden met complexe commerciële-, innovatieve- en veranderprogramma’s in de financiële sector en energiesector. De ontvlechting van het Fortis concern na het uiteenvallen daarvan. De implementatie van een nieuwe distributiestrategie voor verzekeraar ASR. En de overname en integratie van een deel van het netwerk van de netbeheerder Enexis in de netbeheerder Alliander zijn hier een paar voorbeelden van.

De laatste 7 jaar ben ik als programmamanager en/of procesbegeleider bezig met trajecten gericht op verduurzaming van regio’s in Nederland. Dat doe ik samen met bedrijven, gemeenten, provincie, netbeheerders, woningbouwcorporaties, bewonersorganisaties, kennisinstituten en andere organisaties.  Gezamenlijk komen tot collectieve en meervoudige waarde in de regio op het gebied van energietransitie, circulaire economie, wonen, mobiliteit, ruimtelijke opgaven en combinaties daarvan. En met resultaat.

In die 7 jaar heb ik samen met partners een vernieuwende en effectieve aanpak ontwikkeld. Via anders denken en anders doen werkelijk komen tot collectieve en meervoudige waarde.

Een paar mooie voorbeelden van duurzame gebiedsontwikkeling waar ik echt trots op ben:

Bent u benieuwd wat anderen vinden van mij en CCValue?