Waar staat CCValue voor

Het antwoord daarop ligt in mijn logo, het oude Keltische symbool de Triquerta. Dit staat voor verbinding, oneindigheid en heeft een veilige plaats in het midden.

Het mooie is dat er vanuit het verleden geen duidelijke betekenis aan is gegeven. Het kan daarmee persoonlijk ingevuld worden. Het kan staan voor “Lichaam, geest, ziel”, “aarde, lucht, water”,  “People, planet, profit”

Voor mij persoonlijk staat het voor “Dromen, durven, doen”. Samen de kansen en mogelijkheden verkennen die de veranderingen ons bieden. Durven anders samen te werken en overgaan tot actie.  Met in het midden de collectieve economische en maatschappelijke waarde die we gezamenlijk wensen en kunnen realiseren.

Waardevol veranderen, daar sta ik voor en daar zet ik me voor in!

Wat vinden anderen van mij?